Vissza

Összehasonlított termékek

Női motoros csizma W-TEC Petronila

Bőrcsizma sarokkal és cipzárral, csúszásmentes talppal, fényvisszaverő pánttal. több


Szín:  fekete

Méret: 

Válassz terméktípust

37 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Stílus, kényelem vagy biztonság? És mi van, ha nem kell választanod? A karcsú W-TEC Petronila női motoros csizma csatokkal van ellátva és minden mással, amire szükséged van ahhoz, hogy gondtalanul élvezhesd a motorozást.

Első pillantásra a W-TEC Petronila női motoros csizma dizájnja vonzza majd a tekintetet, ami azt jelenti, hogy senki nem fog azonnal a motorozásra asszociálni. Ez elsősorban a saroknak köszönhető, ami nem túl jellemző a motoros csizmákon. A nőies, elegáns kialakítást patinás részletek egészítik ki a fémcsattal és szegecsekkel ellátott pántok formájában.

De ne hagyd, hogy a megjelenés megtévesszen. A W-TEC Petronila női motoros csizma EN13634 tanúsítvánnyal büszkélkedő motoros csizma, amely garantálja a biztonságot. A sarok és a boka területén található megerősítés szintén garantálja a biztonságot, hiszen tökéletesen körülöleli és megerősíti a lábat. A csizma belső kényelmét a nedvszívó anyagból készült kényelmes bélés biztosítja, amely még magasabb hőmérsékleten is megakadályozza a kellemetlen érzést.

A praktikum miatt sem kell aggódnod. A Petronila csizma fényvisszaverő elemmel ellátott hurokkal van ellátva, ami nemcsak a felhúzást könnyíti meg, hanem növeli a passzív biztonságot is a használat során.

Tökéletesen passzolnak a moto farmer nadrágokhoz és az egyrészes overallokhoz is, így minden helyzetben szexi lehetsz, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnöd.


Technikai adatok - Női motoros csizma W-TEC Petronila:

  • Sarok- és bokavédőkkel 
  • csúszásgátló talprész 
  • oldalsó cipzár
  • sarok
  • dekoratív csatok szegecsekkel
  • fényvisszaverő pánt a cipő felső hátsó részén a könnyű felhúzás érdekében
  • anyag: poliészter Air Mesh, szintetikus mikroszálas bőr
  • Tanúsítás: EN13634

 

Paraméterek

Anyag Microfibre, poliészter, szintetikus bőr
Rögzítés oldalsó cipzár, csatok
Fényvisszaverő elemek igen
A váltóval érintkező terület megerősített igen
Vízálló membrán nem
Felhúzást segítő hurok igen
Csúszásgátló talp igen
Csúszkák igen
Célszemély női

Hasonló termékek

Termék árának követése