Vissza

Összehasonlított termékek

Most tényleg megéri átnyergelni elektromosra!

Bomba árakkal és szuper jó bringákkal robbanunk bele az idei szezonba! Nézd meg!

Most tényleg megéri átnyergelni elektromosra!
Most tényleg megéri átnyergelni elektromosra!

Észrevetted már, hogy mostanság már mindenki elektromos bringával jár?

Bomba akciós ajánlattal jövünk most az idei szezonra! Crussis elektromos bringáink most verhetetlen áron kerülnek forgalomba. Mountainbike, cross, trekking, városi elektromos kerékpárok széles választéka akár 43% kedvezménnyel az akció keretén belül!

Nem fogod elhinni mit kapsz még a bringák mellé!

Minden vásárláshoz jár még egy ajándék is! Egy ultra praktikus bringa riasztó, egy menetrögzítő kamera szett vagy egy SUP kiegészítőkkel!

 


Bringa riasztó

Riasztó hátsó lámpával inSPORTline Jolty  11.700 Ft értékben, minden Crussis modellhez 600.000 Ft és 800.000 Ft között.
Többé már nem kell félned, hogy ellopják a bringádat. Ez a kis kütyü elriaszt minden enyves kezű szakembert, akinek a bringádra, rolleredre fáj a foga. Minden mozdulatra 110 decibel riasztással felel. A praktikus kis távirányítóval bármikor ki/be kapcsolhatod. Emellet a Jolty egy bomba praktikus hátsó lámpa is!






Outdoor kamera 3v1 inSPORTline Action Cam Pro   49.900 Ft értékben, minden Crussis modellhez, 800.000 Ft és 1.200.000 Ft között.

Most már nem kell azon agyalnod, hogyan készíts felvételt a bringatúráról! Ezzel a praktikus kis kütyüvel több legyet ütsz egy csapásra. A legfontosabb dolog viszont az összes extra közül, hogy minden másodpercét rögzíti az bringázásodnak! Mit tud még ez a cucc? Elektromos duda, 4k felvétel, 20MP fotók, fényszóró, WIFI kapcsolat..... Nem is kell tovább sorolnom! Az én bringámon már van ilyen!


SUP kiegészítőkkel inSPORTline WaveTrip 11'6" GX   98.700 Ft értékben, minden Crussis modellhez, 1.200.000 Ft felett.

Közeleg a nyár és te még nem döntötted el, hogy mivel töltöd? Ne tétovázz, itt egy remek szórakozási lehetőség az egész család számára! A teherbírása akár 160kg is lehet, így nem kell aggódnod ha a vízparton egy kicsit több sör és lángos fogyott🙂.                                                                                                               



Összeszerelés

A CRUSSIS bringák összeszerelve érkeznek! A dobozban gyárilag beállítva, szinte készre szerelve található minden bringa. Csak a kormányt, a nyerget és a pedálokat fell felcsavaroznod és indulhatsz is. Ha ennél többet szeretnél, akkor kérésre a kerékpárt összeszerelik neked technikusaink.  Az összeszerelést online rendelésnél, a megjegyzésnél igényelheted. Az összeszerelt kerékpár átvehető budapesti, illetve esztergomi boltunkban.


Cetelem online áruhitel

Ha szűkös a keret, de mégis bringázni szeretnél már az idei évben? Ne tétovázz! Vedd meg a bringát Cetelem hitelre. Hiteligénylés 5 perc alatt, azonnali hitelbírálattal, otthonról, kényelmesen 0% THM-el...           



Cserekerékpár 
Ha kerékpárod meghibásodott és a javítás több, mint 14 napot vesz igénybe, budapesti boltunkban cserekerékpárt biztosítunk a szervízelés teljes időtartamára.        

Hosszabbított garancia
A kerékpár vázszerkezetére hosszabbított 10 év garanciát biztosítunk.   

VIP szállítás      
800.000 Ft feletti Crussis ebike vásárlása esetén a kerékpárt összeszereljük, ingyenesen házhoz szállítjuk és beüzemeljük.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!  


 


Nézd meg milyen bringákat hoztunk nektek a mostani akcióban! Mindenképpen kövess most minket, mivel a kínálat biztosan változni fog! 
A teljes kínálatot itt találod: elektromos bringák

 


 

Tudod ki Jaromír Jágr? Tudod esetleg azt is, hogy mi köze van neki a CRUSSIS elektromos bringákhoz?

Olvasd el itt: Jaromír Jágr és a CRUSSIS

Nem ismered a CRUSSIS márkát? 
Olvasd el ismertetőnket itt: CRUSSIS a brand amit szeretni fogsz

Kapcsolódó termékek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél