Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller inSPORTline Voltero

Nagy kapacitású akkumulátor nagyobb távolság megtételére, erős, összecsukható szerkezet, alkalmas közúti forgalomra, nagy teljesítményű elektromos motor, felfújható kerekek, számos biztonsági funkció, felnőttek és 10 évnél idősebb gyermekek számára ajánlott több


536 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Voltero elektromos roller az egyik legjobb e-roller a piacon. A 25 km / h maximális sebessége alkalmassá teszi közúti közlekedésre. Az erőteljes, 600 W-os motor lélegzetelállító gyorsulást tesz lehetővé. 1300 fordulatával ez a roller az "aszfalt ördöge". A hátsó kerékbe helyezett brushless motor karbantartásmentes, valamint a 150 kg terhelhetőséggel könnyen kezelhető egy 10 ° -os emelkedőn. Az inSPORTline Voltero elektromos roller tökéletesen alkalmas nem csak a munkába vagy iskolába menni, de ideális társ szinte bármilyen típusú kiránduláshoz. Masszív szerkezete ellenére súlya csak 20,5 kg könnyű alumínium vázának köszönhetően. Az egyszerűbb szállítás és tárolás érdekében a roller gyorsan összecsukható bárhol, bármikor. 

A 26Ah-es lítium akkumulátor 80 km megtételére képes egyetlen töltéssel (az akkumulátor 5–8 óra alatt töltődik fel teljesen). Ennek eredményeként többször is használhatod az elektromos rollert, mielőtt újra kell töltened az akkumulátort. Ezenkívül akkor is lehet használni, ha az akksi lemerült. Mivel az akkumulátor a fellépőlapban van elhelyezve, így az nem zavar téged rollerezés közben. Könnyedén töltheted fel a kompakt töltővel, amit mindenhova magaddal vihetsz.

A kormány magassága állítható (84 - 115 cm), ennek köszönhetően mind a gyermekek (10+), mind a felnőttek számára alkalmas. Az egyszerűen átlátható, színes kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, az aktuális távolságot, a teljes távot és az időt. Ezenkívül a kijelzőn van egy USB-port is, amelyet a mobiltelefon feltöltésére használhatsz.

Az inSPORTline Voltero elektromos roller kiváló minőségű. A 10 ”kerekek a szuper gumikkal és felfüggesztésekkel kombinálva lehetővé teszi a zökkenőmentes, kényelmes rollerezést. A két megbízható tárcsafékkel még nagy sebességnél is biztonságban vagy. Közúton való közlekedésnél nagyon fontos a megfelelő világítás. Az akkumulátorral ellátott első és hátsó lámpák mellett az elektromos roller egy féklámpával is rendelkezik, amely fékezéskor világít. Ezenkívül a hátsó jelzőlámpák segítségével az irányváltást is jelezheted. A két sárvédő a kedvezőtlen időjárási körülmények között is hasznos, míg a nagy fellépőlap nagyobb kényelmet biztosít hosszabb utakon. Széles kormány és ergonómikus, puha habszivacs markolat gondoskodik a további kényelmedről.

Utazáshoz, kiránduláshoz és szabadidős tevékenységhez mind mind alkalmas. A dizájnos inSPORTline Voltero elektromos roller tökéletes mind felnőtteknek, mind a gyermekeknek.


Figyelmeztetés: Az akkumulátort száraz helyen és fénytől távol kell tartani, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten. Hosszabb ideig tartó tárolása előtt töltsd fel teljesen. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller inSPORTline Voltero:

váz

Aviation aluminum

motor teljesítménye

600W

motor típus

Brushless, DC motor

max motorfordulat

1300/min

max nyomaték

9.5Nm

max sebesség

25km/h

max lejtés

10° (17.36 %)

akkumulátor

Li-Ion 26Ah, 52V

egyetlen töltéssel megtehető távolság

80km-ig

töltési idő teljes kapacitásig

5 – 8 óra

fék

tárcsa

gumi

felfújható

gumi méret

10" (25.4cm)

max felfújás

3.5bar / 50psi

fellépő méretei

50 x 21.5cm

fellépő magassága (felső)

18.5cm

fellépő magasság (alsó)

10.5cm

kormány magasság

84 – 115cm

kormány szélesség

56cm

világítás

Front/rear lights, brake light (automatic), rear indicator lights

méretek

120 x 55 x 115cm

összecsukott méretek

115 x 24 x 38cm

min ajánlott felhasználói magasság

150cm

terhelhetőség

150kg

súly

20.5kg

kiegészítők

összecsukható mechanizmus, monokróm multifunkciós színes kijelző (akkumulátoros), hangos duda, kitámasztó, elülső lengéscsillapító, sárvédők, USB-port mobiltelefon töltésére



A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 26Ah / 52V
Hatótávolság 80 km
Maximális sebesség 45 km/ó
Súly 20.50 kg
Motor teljesítménye 600 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1100 x 560 x 1200 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!