- Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
- Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
- Magas aminosav tartalom
- Extra gyors és könnyű felszívódás
- Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
- Alacsony nátrium tartalom
- Hozzáadott cukor nélkül
- Sztíviával
- Gluténmentes
- Laktózmentes
- Krémes állag
HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES
Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztes címet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint a villám!
A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgel tölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent. Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- és zsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akár verseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabb regenerációt és csökkenti az izomlázat.
A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobb eredményekért!
* a BioTechUSA termékkínálatában
1 ADAGBAN (25 g):
- 23 g fehérje
- ebből 5 g BCAA
- L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő – funkcionális aminosavval kiegészítve
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
- a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
- azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt
- azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeket keresnek finom és krémes ízekben
- azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
- versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
- gluténérzékenyeknek
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?
A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint a többi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők és tápszerek előállításánál.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 25 g (1 adag), 454 g (20 adag), 1816 g (72 adag)
Ízek: csokoládé-mogyoró, vanília-fahéj, eper-banán, trópusi gyümölcs
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ (374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g, amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25 g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23 g/0,06 g/0,12 g.
Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak (Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán) 10,6 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g; Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g. Összes BCAA: 5 g.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.